Lena

Dyrlæge

Lena Rahbek

Lena er uddannet dyrlæge i 2019.
Hun har under hele studiet arbejdet som klinikassistent på Dyreklinikken Viby Sjælland, hvor de hovedsageligt tog sig af hunde, katte og kaniner. Efter endt uddannelse havde Lena et par vikariater inden hun startede her på klinikken i juni 2020.

Lena er vokset op med hunde, katte, kaniner og heste. Især kaninerne har altid haft en helt særlig plads i hendes hjerte. 

Lena er meget interesseret i kommunikation. Hun har været på en del kurser samt foredrag om netop kommunikation, da hun er af den opfattelse, at med god kommunikation kommer man længst. Desuden har hun altid haft interesse i tandbehandlinger, som hun også arbejder en del med her på klinikken. Derudover har Lena igennem tiden hos os, fået en bred erfaring i almen medicin og har på nuværende tidspunkt også en del erfaring med de kirurgiske patienter.

Privat bor Lena sammen med sin kæreste og deres 2 børn. Familien tæller desuden border collien Muffin, som hun har løbet en del agility med, samt deres to skønne ragdoll katte Cookie og Cupcake.

Certificeret

  • Cand. Med. Vet.
  • Uddannet 2019
  • Efteruddannet i tandbehandlinger